Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



duminică, 24 octombrie 2010

Autumn

   Eu abia acum simt ca a venit toamna... zilele astea eu fost superbe. Vremea e perfecta.. chiar daca e cu temperaturi de inceput de iarna. Cu toate ca nu agreez asa de mult toamna, sunt zile din ea care ma baga in alta realitate.


  "Numai... gata! De maine fac aia...". "Gata ma! De luni fac aia..!" 
 Ei na ?...Cred ca si tu cand zici asta esti destul de constient ca nu se va intampla asta. Tocmai cand spui asa nu se va intampla. Sau uneori o spui pentru ca tu ai nevoie sa auzi asta. Sa simti ca vrei ceva, desi cand vine momentul respectiv nu ai vointa necesara sa faci asta chiar daca e ceva destul de simplu de indeplinit. Tot amani.. amani.. si nu mai faci nimic. 
  Ar trebuie sa spui mereu: "Din momentul asta nu mai fac asta...". Si asa poate reusesti. Poti face intotdeauna  mai mult de cat ai crezut.
  Dar .. daca iti doresti cu adevarat ceva, vei reusi. 
 
The sun is shining now on my street. [:x] 

Recommended song: Natasha Bedingfield-Pocket full of sunshine

 





See ya! >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu