Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 12 februarie 2011

Failed

Valentine's day? Ich!!!! Nu. Nu. Nu. Nu imi place. Nu acum. Poate in viitor. 

  Anul asta o sa ma prefac ca e doar o zi obisnuita. De fapt cred ca asa si e avand in vedere ca nu e sarbatoarea noastra oficiala.A noastra e pe 24 februarie. Pacat ca lumea nu o apreciaza cum trebuie. Dar in fine.Nu ma apuc acum sa zic ce face lume si ce nu. Fiecare cu ce-l doare, iar pe mine ma intereseaza acum sa ma uit la filmul: " I hate Valentine's day". Il recomand. Merita vazut. :> 
  Ma omoara astia pe mess cu textele lor de 2 lei si masurile lor de 1 leu gen: Care vrea sa fie Valentinul/Valentina mea? 
 O sa fac eu un birou special pentru voi, Birou matrimonial special pentru Valentine's day.

Las mai jos un articol special pentru fetele care se intreaba mereu "Oare de ce sunt singura?".
Iata 5 motive: 

1. Esti foarte greu de citit 

Misterul incita intotdeauna si provoaca orice baiat. Cu fiecare intalnire va dori sa te descopere tot mai mult, sa afle ce se ascunde in spatele privirii tale enigmatice.

Totusi, daca pe parcursul intalnirii ii vei oferi doar raspunsuri scurte, evazive si o sa pari cu gandul in alta parte, n-o sa-i creezi o impresie foarte placuta. Ocoleste detaliile intime, insa dezvaluie-i cate ceva despre tine. Confirma-i prin gesturi simbolice ca intr-adevar te simti bine in compania lui. Daca el te invita la film in seara urmatoare, nu-l refuza doar pentru a da bine. Daca o sa adopti un comportament teatral, ii va fi greu sa aiba incredere in tine.



 
2. Esti prea pretentioasa

Cu siguranta de-a lungul timpului ti-ai stabilit anumite standarde care-l vizeaza pe baiatul perfect. Insa, daca iti imaginezi ca vei gasi peste noapte un supermodel, fidel, respectuos, romantic si devreme acasa, o sa mai ai mult de asteptat. Incearca sa mai lasi de la tine si sa iti stabilesti altfel prioritatile.

Acorda intaietate calitatilor care conteaza mai mult pentru o relatie de lunga durata. Cunoaste-l mai bine si incearca sa privesti dincolo de aparente. 



3. Ai fost dezamagita

Si nu mai vrei sa acorzi incredere nici unui baiat. Traieste in prezent si lasa trecutul in urma, altfel amintirile neplacute te vor urmari toata viata. Recapata-ti increderea in propria persoana si gandeste pozitiv. In timp vei regreta ca n-ai profitat de anumite sanse care se ivesc doar de cateva ori in viata.

Chiar daca ai fost dezamagita incearca sa treci peste trecut si mergi mai departe.  Invata din greseli, trateaza fiecare experienta ca pe o lectie de viata si nu lasa pesimismul sa te cuprinda. Invinge-ti teama! Vei vedea ca baiatul potrivit va aparea cand te astepti mai putin.


4. Flirtezi prea mult

Flirtul este cea mai eficienta metoda prin care poti sa-i transmiti partenerului ca esti interesata de el. Jocul seductiei poate fi incitant pentru amandoi, atat timp cat se incadreaza in anumite limite. Totul trebuie sa para cat mai natural. Nu exagera cu privirile languroase si nu-i adresa complimente false, doar ca sa-i mangai orgoliul. Cu siguranta si el isi cunoaste foarte bine atuurie si isi va da seama daca nu esti sincera. Increderea este foarte importanta si intre voi se poate crea o legatura chiar de la prima intalnire.

De asemenea, nu acorda o atentie sporita si altor baieti din incapere. Daca te-ai intalnit cu un prieten vechi saluta-l, zambeste-i natural, insa nu exagera cu politetea. 


 Si in sfarsit ultiml motiv: 
5. Il intimidezi

Daca te prezinti de la prima intalnire cu o tinuta super sexy si o atitudine debordanta, s-ar putea sa il pui pe fuga, in loc sa-l cuceresti. In special daca vorbim despre un baiat timid, care nu are foarte mare incredere in el.

La polul opus, o tinuta foarte sobra si un comportament serios intimiteaza majoritatea baietilor. Se stie ca fetele cu simtul umorului bine dezvoltat au o sansa in plus la inima unui baiat. Chiar daca nu te incadrezi in categoria fetelor cu tupeu, incearca sa faci conversatie, schiteaza un zambet cat mai natural si adopta o atitudine increzatoare. 

Sursa articolului: 
http://www.kudika.ro/articol/relatii~tips/15493/5-motive-pentru-care-esti-inca-singura.html

Interesant articol....
Si acum o melodie fix la obiect :)). V-am pupat! 
Wassabi - Hello Lonely Girl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu