Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 10 decembrie 2011

Poti sa pleci.

Atinge-ma ca sa iei foc.
  Priveste-ma ca sa orbesti.
  Saruta-ma ca sa te otravesti.



"Numai tu mi-ai dat lumea peste cap...in loc sa ne iubim, ne purtam ca doi anonimi."

Andra si Adi Cristescu - Colt de suflet






  Sunt treaza, dar lumea mea e pe jumatate adormita. Am inima obosita. Iubirea ta nu a fost corecta. Traiai intr-o lume unde nu iti pasa de nimic si nu ascultai pe nimeni. Nu ti-a pasat. Asa ca m-ai lasat sa ma scufund. Dar am gasit puterea sa ies la suprafata, cu pretul de a-mi pierde inima, si imi pare rau, dar nu pentru tine. Imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu cine nu trebuia.


Nu ai vrut sa vorbesti cand vroiam eu, acum e prea tarziu. Am vrut sa lupti pentru mine iar eu am vrut sa cred ca meriti sa te iert. Dar nici o sansa. Nu te mai ascult. A fost o mare diferenta intre ceea ce ai zis si ceea ce ai facut. Am avut un motiv sa te las sa tragi usa dupa tine. Te-am eliberat, nu mai esti legat de mine. Si cel mai important, nu mai sunt legata eu de tine. Poti pleca. Esti liber. Nu pleci tu, plec eu. Am ajuns la concluzia ca poate sa iti ia locul si altcineva, care nu o sa se joace cum o faci tu.
Asa ca next tati, ti-ai pierdut sansa.





  Eram altcineva, acum sunt tot eu, dar de fapt sunt alta. Si cele mai neinsemnate fapte iti schimba gandirea. Nu exista lacrima care sa nu loveasca pamantul, nu exista raza de soare care sa nu atinga apa. Nu exista iubire fara o inima, partea a doua cu fericirea vine atunci cand in joc se afla 2 inimi, dar trecem peste aspectul asta.
 In loc sa plangi, ai putea sa razi, sa privesti partea plina a paharului, sa tragi foloasele si sa mergi mai departe. Nu ai murit, dar sigur esti mai puternic.



Tu singur decizi cum vrei sa fii, tu singur iti decizi soarta. Nu lasa pe nimeni sa decida in locul tau. Faci ce crezi tu ca e corect, chiar daca o sa gresesti. Decat sa ai regretul ca nu ai facut ceva, mai bine o faci si vezi ce iese. Mereu poti invata din greseli. Decat o viata plina de regrete mai bine o viata plina de greseli din care ai ce invata.




  Draga cititotule, zambeste, e Decembrie... cea mai frumoasa luna din iarna. Iti doresc sincer tot binele din lume. :) >:D< :*

6 comentarii:

  1. da..decembrie e cea mai frumoasa luna din an...aduce sperante si optimism in suflet,,,

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, orice experienta, orice clipa trecuta ne schimba, astazi nu mai suntem la fel ca ieri. Iti doresc si tie o luna decembrie de poveste;)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb, fara cuvinte :)
    foarte frumos post! :)
    am zambetul pana la urechi , am descoperit un blog minunat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Inima obosita,cea mai grea povara a sufletului!...si cea mai dulce!
    Decembrie e-o luna magica!Daca ne-am bucura si noi mai mult de ea!...

    RăspundețiȘtergere
  5. ce frumos scris... si totusi daca nu era iubire, poate nu eram o bucate de frunza uscata pirduta in delirul asta a pxelilor... acum incerc s-o uit jucand non stop casino online cu gashka, si insuflandumi ca merit ceva mai bun..dar e amagire...

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos inceputul.
    Sarbatori fericite, uite eu zambesc:)
    Zambiti si voi :))

    RăspundețiȘtergere