Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 31 decembrie 2011

Artist.


Blackmill - My Love




 Orgoliu.
 Esti ca un puzzle. Tot pun pisele cap la cap, esti complet dar in secunda doi cand imi iau ochii de la tine, te destrami bucata cu bucata. Ti-am pierdut piesele. Imi pare rau, nu mai stau sa le caut si sa te refac.
  Si de fiecare data cand te refaci singur, piesele pe care le detii tu nu se imbina corespunzator. Te-ai gandit vreodata ca poate jumatate din piesele de care ai tu nevoie, sunt cele care le detin eu? Ca sa fie totul bine, trebuie sa imi dai jumatate din piesele tale, iar eu iti voi da jumatate din ale mele. Le vom imbina...si poate asa nu o sa te mai destrami. Iar eu o sa fiu fericita, fericita ca tu esti complet. Dar cine o sa cedeze? Cine o sa accepte primul? Cine o sa renunte?

Piesa din tine care lipseste sunt eu.
Piesa din mine care lipseste, esti tu.




 Formare.
 Te las sa fii artistul care imi picteaza viata in continuare. Cel care imi sculpteaza fiecare moment din zi. Cel care imi va "izbi" un zambet pe fata atunci cand am nevoie. Cel care ma va modela asftel incat sa imi fie bine, sa ne fie bine. Cel care intotdeauna va aduce un plus de culoare oriunde si va repara orice. O sa fii cel care imi va canta in fiecare dimineata gandurile, cel care imi va compune faptele. Cel care va captura fiecare secunda din zi. O sa fii cel de care o sa ma tin cand o sa cad, si o sa ma reintorc iar si iar la tine ca sa imi refaci pasajele vietii. Tu o sa fii cel care va da forma inimii mele. Tu, esti...artistul tacut din spatele cortinei. Cel care va juca in fiecare zi, un alt rol minunat. Tu, o sa fii al meu.





Strategie.
 Lasand trecutul departe, te agat de cristalul transparent ce atarna deasupra mea. Nu mai vad cristalul, te vad pe tine, asa cum esti. Firav, cu ochii blajini, inocent la prima vedere dar periculos de placut ca si companie. Langa tine intr-o clipa mi-am imaginat tot. Noua mea sursa de inspiratie, noua mea sursa de motivatie. Altele au venit... cum au venit, asa au si plecat. Am sa iau tot ce am nevoie de la tine, indiferent ca vrei sau nu. Fara sa iti dai seama o sa ne modelam reciproc. Si o sa ajungem unde nu ne-am imaginat vreodata.
Momentan te pun pe repeat. Te las sa ajungi unde vrei. Dupa cum esti, asa imi voi forma strategia pe cate tu deja ai inceput-o. 




[Un an nou fericit tuturor! :) :*]

4 comentarii:

  1. Unul dintre voi cu siguranta o sa cedeze!Un an frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te cam admir pentru curajul de a infrunta orgoliul :)
    Imi place postul tau cuvant cu cuvant !!
    Si tie un an nou fericit !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca o persoana sa fie completa, cateodata e cazul ca sa se completeze cu altcineva.:d

    RăspundețiȘtergere