Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



duminică, 27 noiembrie 2011

(nu) Sunt bine...

 Adele - Set Fire To The Rain

   Cum poti sa privesti adevarul cand ai fost orbit? Cum poti sa auzi ce iti zic cei din jur cand in mintea ta rasuna doar o singura voce? Cum poti sa zambesti cand nu ai putere? Si in final te intrebi cum poti sa mai zbori cand una din aripi ti-a fost franta? Just hope. Only hope.




  Imi aduc aminte de tine, tu erai visul meu cel frumos. Visul meu frumos ce o sa se termine prost. Ca asa sunt lucrurile bune si frumoase, tin putin...si se termina rau. Nu mai am puterea sa te tin pe loc, sa te tin aproape de mine. Iti dau drumul...
  Poti face ce vrei, nu te mai intoarce din drum. Eu raman pe loc. Am sa privesc, am sa aud, am sa simt...dar am sa tac. O sa doara, dar am sa zambesc. E ok, sunt bine...
  Nu mai adresez chemari catre tine. Am sa stau pe loc si am sa ma pierd printre randuri. Am sa ma opresc si am sa simt roua rece sub picioarele mele goale. Am sa imbratisez vantul si am sa ma joc  cu imaginatia.


 Imi voi ascunde inima, imi voi ingropa amintirile, imi voi estompa sentimentele. 


...dar degeaba, mereu o sa fi in spatele meu, mereu o sa ma bati pe umar si o sa ma reintorci la tine.
Explica-mi te rog ce joc jucam? Am pierdut notiunea timpului. Acum nu mai stiu cine ce joc joaca si al cui. Oare eu joc jocul tau? Sau tu esti cel care a intrat in jocul meu? In final...o sa fim doborati de propriile orgolii, macinati de propria incapatanare, dar invaluiti de un singur sentiment.




 Asculta-ma putin, hai sa dam crezare la ce zicem, sa lasam garda jos, macar cateva secunde si sa ne pierdem unul in bratele celuilalt.

Please don't tell me again that I'm in love...

"But there's a side to you that I never knew, never knew...
All the things you'd say, they were never true, never true...
And the games you'd play, you would always win, always win..."

2 comentarii:

  1. trist...iar cand traiesti o dragoste neimpartasita te unge la suflet...:-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Atita durere in postarea ta!... Nu am cuvinte... respect sincer pentru ceea ce ai scris si pentru coloana sonora alesa.

    RăspundețiȘtergere