Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 15 octombrie 2011

"Macar un gand bun pentru tine tot mai am."



Aviation - You were my everything

  Azi e ziua mea, ziua cand vremea ma descrie in cele mai mici detalii, trecand de la o extrema la alta si alternand temperatura. Azi te-am dat afara din gandul meu si apoi te-am rechemat, facandu-mi rau singura. Te-am rugat sa pleci cu ganduri cu tot, sa iti iei si amintirile cu tine, sentimentele si lacrimile. Dar nu ai facut-o. De ce?
 De ce ma amarasti zi de zi facandu-ma sa iti simt prezenta, sa te zaresc in fiecare clipa? Ma lovesc de tine la orice pas, nefiind zi in care sa nu pasesti firav in lumea mea in care ai fost candva si te incapatanezi cu ardoare sa ramai.
 As da timpul inapoi, si nu te-as lasa sa pleci. As da timpul inapoi si as incerca sa te schimb. As da poate timpul inapoi...ca sa nu te cunosc. 
 As da timpul inapoi sa pot sa sterg orice pata... Te-as intreba o multime de lucruri, in incercarea de a-ti intelege mentalitatea. Si acum, te-as intreba daca te simti intradevar bine atunci cand oferi suferinta si iei suflete. Ai incercat vreodata sa ma intelegi? Mi-as fi dorit macar sa cred ca fiecare cuvant de-al tau nu era inca o minciuna. 



"Micuto, o sa fie totul bine. Intre noi totul e altfel, noi avem ceva special. Nu vreau decat sa ai incredere in mine." Tu, te-ai crezut cand ai zis asta?

Spechless.

"Imbracat in zambete aproape orice om e fals,am crezut in ochi sinceri, si da...m-am ars."


Dulce-i gustul amar lasat de regrete, dulce-i gustul cuvintelor "imi pare rau", mare-i satisfactia prostului cand s-a razbunat....


"Tu nu iubesti, tu doar vorbesti si cand e nevoie de tine lipsesti!"

I just want you to understand that I still care. I hate to admit it, but I fucking care! I have only one wish, please take away the pain I feel sometimes and take away the night tears from my eyes.

3 comentarii:

  1. "ziua cand vremea ma descrie in cele mai mici detalii"
    Mi-a placut, frumos spus!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=7Hdgxjd4OhA daca tot suferi tu suflet pur, poate te ajuta melodia asta :)

    RăspundețiȘtergere