Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



miercuri, 7 septembrie 2011

Tarfa masculina


Junky ft Maximilian & Mef X - Serenada Rap 
[Galusca multumeste pentru aceasta melodie. Thank you for everything :). Imi pare rau ca nu pot face ce tu ti-ai dorii.] 

And now I begin...

  Degeaba ma minti ca nu te mai cred. Poti sa imi dai drumul, pentru ca eu deja nu ma mai tin de tine. Nu te-ai multumit cu prezenta mea..acum sigur te poti multumi cu absenta mea. Te las cu micile tale "tarfe" pasagere, compania lor sa iti macine trupul, ca doar la urma urmei cine se atrage se aduna. Si eu am sa iti perturb gandurile, am sa iti sfasii inima si in final cand mai ai doar o farama de viata in tine, am sa te las in voia sortii sa iti primesti pedeapsa.

Nu te condamn, asa iti e firea, asa iti construiesti tu amintirea.
Tu esti specimen fatal, o dai in fenomenal. Fenomenal de prost.


Si totusi esti dulce, amar de dulce apoi. Atragi, seduci, vrajesti...una la inceput, mai multe pe parcurs... si nici una in final. :)
 Te crezi zeu, dar esti doar un cliseu, un personaj bun de studiat apoi de uitat.
 Cuvintele care te-ar descrie pe tine sunt aruncate in cel mai murdar si vulgar colt, iar eu nu le pot scrie. Nu vreau sa murdaresc imaginea vizuala a cititorului.


Cu ce te hranesti? Cu daruire de indiferenta? Cu nepasare si neglijenta?
 Iti pasa doar de tine, nicicand de altul sau de mine.
 Mii de scuze aruncate fara folos, intr-un peisaj creat de tine...foarte anost.

Pleaca de aici! Te crezi maestru in perfect dar in final tu insusi esti doar un esec!
Adios! Te-am pupat...ne vedem in viitorul mult indepartat, poate atunci o sa fi schimbat...

Ai fost, esti si vei ramane tarfa masculina care imi starneste curiozitatea si imi va ridica mereu semne de intrebare.


6 comentarii:

  1. Am avut si eu partea de o "tarfa" de genul in viata mea, dar am reusit s-o scot din inima :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Kurva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa.Kurva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata, suparata, deranjata din orice (din ceva banal, din orice).Sentimentalismul si idealismul kurvei se reduce la bani si foloase materiale.Kurva e un parazit al barbatului fiind covârsita de felurite defecte, cu infirmitati de gândire si insuficienta intelectuala.Kurva e o profitoare. Kurva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive.Kurva nu crede intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista.Kurva e element de conflict.Kurva e libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera.

    RăspundețiȘtergere
  3. CURVA este o femeie care ofera placere fara sa iubeasca barbatul(prostul) respectiv, cauzele(interesele) pentru care o face fiind multiple, de la avantaje materiale, la placere carnala etc.Curva e conflictuala(dementa in adevaratul sens al cuvantului), nesimtita, scroafa nerecunoscatoare, o vaca proasta si recalcitranta, lipsita de cele mai elementare notiuni de educatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. tarfa ar trebui sa fie la genul neutru, pentru ca putem folosi cuvantul pt ambele sexe.

    RăspundețiȘtergere