Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



duminică, 18 septembrie 2011

Sincer si personal

Grasu XXL - Ultimul tango (feat   Maximilian)

Si azi o las balta de filozofie, de exprimari calumea si de decenta. O ard pe alt gen. Baby, l-ai scos pe dracu` din mine, si am sa dau cu el in tine!
Uite in ce m-ai transformat. M-ai antrenat.
Esti un las, un copilas fara pic de creieras...

Te urasc din tot sufletul si o spun cu mana pe inima, caci tu nu stii ceea ce iubirea exprima...
Mi-ai aruncat multe cuvinte, n-ai pic de minte...ai fost cel care de obicei minte
Si azi am pus punct....
Esti doar o amintire stearsa.

De obicei altii se duc din bun in mai bun, dar tu te-ai dus din FOARTE BUN in EXTREM DE PROST.
Eu zic sa stai "potol" baby, ca nu stii ce-mi poate pielea. Mi-ai cunoscut doar partile bune. Dar o sa am grija sa le cunosti si pe cele rele. Este timp pentru tot in viata asta. Fiecare plateste la un moment dat tot raul care il face. "Roata se intoarce intotdeauna..."


Imi e mai bine fara tine. Uita ca m-ai cunoscut. Da-ti foc! O sa ma uit cum arzi, nu o sa sar sa te ajut. O sa simti cum mi-a ars mie inima... pe propria ta piele!
Fuck off then die baby! 

Un comentariu:

  1. Salut, Biblioteca Prăfuită organizează concursul http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/2011/09/concurs-despletind-soapte-bp.html este un concurs serios cu premiu real, un volum de poezii semnat de însuşi autoarea cărţii pentru câştigator. (Mai multe detalii în linkul ataşat)
    Mi-ar face o deosebită plăcere dacă ne susţii concursul.
    Dacă ţi se pare interesant şi crezi că merită, blogul tău va fi trecut în concurs ca susţinător.
    Dacă ai alte preferinţe, cumunică-mi şi încercăm să rezolvăm.

    RăspundețiȘtergere