Textele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

vineri, 5 august 2011

Strain in prezentHilary Duff-Stranger

In gandul meu te-ai schimbat...in inima mea ai ramas la fel.
Si ma indepartez usor de ce a fost si parca totul ramane amintire. Si cand nu mai dai semne ca existi imi aduc aminte de ce a fost.
  Si cand te confrunti cu ceva care te doare, simti ca nu e sfarsitul. E o continuare...care tot trage de tine.
  Am de ales, dar nu pot alege. Ceva ma tine lagata si nu pot decide.
 


De ce lucrurile la care nu putem ajunge sunt cele mai dorite, antrenand ambitia si incapatanarea umana? De ce ravnim la tot ce e interzis? Tentatia asta... e irezistibila uneori.

Imi mai ti minte chipul? Imi mai ti minte privirea? Imi mai ti minte gesturile? Imi mai simti iubirea?
 Da-mi alti ochi sa te pot privi altfel. Da-mi alt creier ca imi pot schimba mentalitatea. Incearca sa imi defectezi gandurile ca sa nu ma mai pot gandi la tine. Da-mi alta inima sa nu mai simt ce simt.
  Sa imi fie dor de tine a ajuns sa fie o necesitate. Dar incet incet, inima isi pierde credinta, isi pierde vocea. Cum am sa te mai pot striga?


  Nu mai esti TU. Te simt ca un strain, si totusi ma gandesc neincetat la tine. Si totusi inima mea bate pentru acel strain ce se incapataneaza sa ramana in mintea mea. Acel strain ce imi fura din viata. Acel strain care imi da inspiratie, dar imi blocheaza gandurile. 

Si cat timp am sa traiesc am sa scriu despre tine. Am sa scriu despre TU, care esti in fiecare gand, in fiecare bataie a inimii. Si am sa imi exprim dorinta de a te gasi si de a te tine aproape de mine.

Nu am limite cand ma gandesc la asa ceva...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu