Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



marți, 12 iulie 2011

Nu sunt scorpie. Asa m-am nascut.

Si am sa fiu scorpie. 


Natalia Kills - Mirrors
 
Shut your mouth and close the door....[...]
Sex, love, control, vanity
(and the mirrors gonna fall tonight)...

-Buna! Eu sunt.. [...]
- Stiu cine esti.. eu stiu tot. Insa tu poate nu. Eu sunt scorpia dupa care vei tanji. Iti pare bine. :*




  Sunt scorpia cu care nu te poti juca. Scorpia care iti pune capac si totodata iti va aduce la viata sentimentele. Cea care te va face dependent fara sa vrei antidot. O sa calci pe fiecare urma de-a mea, dar nu pentru ca te pun eu... ci pentru ca vrei tu. Ai sa vrei sa ma prinzi...dar nu o sa poti pentru ca uiti mereu ceva: nu cad in propria capcana. Iti doresti sa ma cunosti, dar nu te las sa stii decat ce vreau. 





  Chipurile aparent inocente si angelice ascund adesea tot ce nu iti poti imagina, dar si stropul de rautate, tarie si duritate necesar oricarei persoane.

  Ai de ales, ori te alaturi scorpiei in calatoria vietii, ori stai si pierzi ce iti doresti de fapt. Si totusi am sa te trimit la dracu cu prima greseala, sau poate la a doua. Dar nu mai devreme...dar nici mai tarziu. 





 Sunt cea care accepta ajutor dar nu pentru ca ar avea nevoie. Cea care poseda un egoism avansat. Sunt cea cu un teritoriu delimitat. Iti dau voie sa pui piciorul... daca nu, nu incerca pentru ca iti zic un secret format din 3 verbe: arde, doare, ustura.

  Si totusi sunt cea cu demnitate si mandrie, uneori indisponibila. Cea care nu e perfecta, doar interesanta. Cea care isi va spune opinia indiferent de consecinte, deoarece posed neuroni pe care ii folosesc.




  Sunt cea care se face respectata, necrezand in drama. Cea care adora provocarile si face numai ce vrea. Cea cu ambitia in sange si cu privirea dulce.

  Daca nu imi place moaca ta, nu am sa ma bag deloc in viata ta. Nu ma poti condamna. Doar am sa trec pe langa ea.... lasandu-mi in urma parfumul. Toti facem alegeri. Iar eu vreau sa cred ca le fac pe cele corecte, ignorand posibilitatile.





  Sunt scorpia enigmatica ce te va tortura putin cate putin, misterul invaluindu-mi umbra.
  Sunt scorpia ce detine suficient venin pentru a face fata oricui si la orice.

Nu o lua personal... ia-o ca atare. :)
 

Si totusi si scorpiile iubesc...

 Ideal... imaginar.

5 comentarii:

  1. bine punctat :D

    "Sunt scorpia enigmatica ce te va tortura putin cate putin, misterul invaluindu-mi umbra."

    Mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. de ce femeile vor sa fie sorpi , isi stric feminitatea

    RăspundețiȘtergere
  3. @ piticu: Multumesc.:D Ma bucur ca ti-a placut. :)

    @ Rafael Secret: nu toate sunt asa, nu toate au caracterul asta, dar poate unele au motive sa fie asa, ceva se poate afla in spatele motivelor pentru care sunt scorpii. A fi scorpie, nu insemna neaparat ca iti strici feminitatea. Eu una doar am generalizat. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Scorpiile iubesc atunci inseamna ca si sufera.

    RăspundețiȘtergere