Textele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

vineri, 24 iunie 2011

Aici doar pe jumatate

Lady Antebellum - Need you nowCe se ascunde in inima ta? Ce simti acum? Ce o sa simti peste ceva timp? Ma intreb de ce se scurge timpul asa de repede atunci cand inima mea e intregita. Azi a ramas iar pe jumatate. Si s-a racit... si tot se raceste, dar stie ca ce a plecat azi, se va intoarce in ceva timp. Jumatate va deveni intreg in doar cateva luni.  Mi-ai drogat inima. Mi-ai drogat inima si acum pur si simplu trebuie sa ma obisnuiesc cu absenta ta. O sa te aud, dar nu o sa te simt. O sa te privesc, dar nu e real. O sa ma gandesc la tine, pentru ca stiu ca si tu o faci.
  Nu toate clipele sunt colorate. Azi poate sunt roz, maine poate sunt alb-negru. Nu vorbesc de un final, vorbesc doar de o distanta care se joaca cu noi, la fel ca si timpul, la fel ca si viata.


  Oare simti ce simt si eu? Oare simti ca atunci cand sunt in bratele tale sunt cea mai vulnerabila fiinta? Oare iti dai seama ca ma pierd doar auzindu-ti vocea? O sa imi lipsesti.
  Clar, in gand, rar si simtind cu fiecare particica din jumatatea de inima ce mi-ai lasat-o, rostesc cele 2 cuvinte care m-au facut a ta din prima clipa cand mi le-ai soptit. Nu le scriu. Nu are rost. Le stii deja.

  Aer irespirabil.
  Inima ce bate prea incet pentru a fi auzita.
  Ochi ce si-au pierdut din sclipire.
  Zambet incomplet.
  Eu....pe jumatate doar.
  Striga-ma si am sa raspund. Cheama-ma si am sa vin.
  Ma pierd in randurile pe care le scriu. Ma pierd intr-un loc pe care nu il cunosc inca.

Dar inca sunt aici. Te astept. Aici m-ai lasat, aici ma vei gasi.

3 comentarii:

  1. distanta se joaca cu noi toti. e cu 2 taisuri: cu o parte poate sa amplifice sentimentele, iar cu cealalta sa le scada intensitatea.

    pace and love !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai drogat inima. Mi-ai drogat inima si acum pur si simplu trebuie sa ma obisnuiesc cu absenta ta. O sa te aud, dar nu o sa te simt. O sa te privesc, dar nu e real. O sa ma gandesc la tine, pentru ca stiu ca si tu o faci.

    ai noroc,macar se gandeste la tine :|

    RăspundețiȘtergere