Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



luni, 30 mai 2011

Learning

 Simte lipsa a ceva ce inca nu a plecat de langa ea. Se intreaba mereu: " Va mai fi la fel?". 
 Nesiguranta lucrurilor ce se schimba in timp i-a captivat gandul. Pierduta undeva in timp si spatiu incearca sa echilibreze balanta, incercand sa se convinga si de partea plina a paharului care exista intotdeauna, desi ea nu o vede foarte des. 
Gandurile nu au lasat-o niciodata in pace, i s-au derulat in minte ca un serial nesfarsit, la care inca se mai lucreaza.Povestea continua, intrebarile vin iar nesiguranta ataca un suflet plapand ce incearca sa supravietuiasca unei noi povesti.  
O poveste care o are fiecare in viata lui, o poveste care e prezenta zilnic. O poveste care nu se uita niciodata.

Atunci cand o sa fi departe.....rosteste-mi numele in gand, si o sa fiu langa tine, unde imi e locul. Niciodata gandul meu nu o sa te paraseasca. Avem o telepatie ce nu a dat gres niciodata.

A invatat sa ii citeasca sentimentele doar simtindu-i respiratia, atingerile si vazandu-i privirile. A inceput sa isi cunoasca sufletul care ii este alaturi in noua poveste. A invatat ca poate accepta sa asimileze lucruri noi. A invatat sa isi alunge temerile. A invatat sa fie ea in preajma celui caruia ii ofera dragostea...incercand sa scoata la iveala fiecare chip pe care il are. A invatat sa traiasca clipa...a invatat......a invatat multe ce nu poate sa le mai enumere. 
Ce a invatat acum...e putin fata de ce o sa invete pe parcurs. 
E la inceput de drum...

Nicole Scherzinger - Right There ft 50 Cen

  I love you more and more...

Un comentariu: