Textele care apar pe acest blog aparţin autorului şi nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Proprietarul acestui blog îşi rezervă dreptul de a acţiona în instanţă orice abatere.

miercuri, 13 aprilie 2011

Iar nu pun titlu

  Am 2 ochi ce vad multe. Am 2 urechi care aud numai ce vor ele. Am o minte care cateodata gandeste prea mult si o gura care uneori rosteste prea putin. 
  Am o inima care simte tot, si imi porunceste intrutotul si un suflet care rataceste pe pamant cautandu-si menirea. Picioarele ma poarta catre lumi diferite, unul dorind sa mearga intr-o directie, iar celalalt in alta. Mainile mi se agata de orice. Sentimentele mi-o iau razna. Privirea aruncata in oglinda se intreaba uneori : "Cine esti tu? Ce sti de fapt? Ce iti doresti? Ai habar macar?" 

Nu dau raspuns. Nu am un raspuns. Mental sunt plecata de aici. Nu exista timp. Nu exista ieri sau maine. Doar acum. Doar azi. 
  
[Cum ai dat peste mine suflet ce in aparenta pari perfect? Mi te bagi pe sub piele...dar daca te joci, ai grija ca te arzi.] 


Scurta postare... prea scurta.  Revin.. de indata ce mi se reimprospateaza creierul pe care mi s-a pus praf. Nu e o perioada buna.

10.04.2011 - It was a nice day. Perfect day...like today. :) <3

Emil lassaria and F.Charm feat Diedra - 9 MM

You're so divine when you wind, you're a war setter
You almost killed me with your 9MM
The perfect strike you're my type Ms. Inspector
So dangerous like a 9MM. [:x]

2 comentarii:

  1. Every day is a nice and a perfect day....like today:X.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult ideea cu "Iar nu pun titlu"

    RăspundețiȘtergere