Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



vineri, 4 martie 2011

El este al tuturor

[Am scris si rescris acest post de mi-au iesit ochii din cap, si tot nu a atins stadiul pe care mi-l doream eu.]

Ridica privirea si se uita fascinat in jur. Mereu zareste ceva care sa ii placa. Si asta deoarece nu face discriminari sau poate pentru ca nu se crede in masura sa critice. Pentru el si uratul contine ceva frumos. Poate fi numit "scanteia ce a aprins odata acel foc" ce ardea inauntrul tau. Dupa ce primesti atentia lui pentru cateva minute, iti doresti sa o primesti toata viata, sau macar sa primesti si de la ceilalti atentia care ti-o acorda el.
 Tanjesti pur si simplu dupa el, cel care isi imprastie sentimentele ca cioburile unei oglinzi sparte care ajung peste tot, fiecare cu o marime si forma diferita.
 Fiecare pas ii este urmat cu atentie de ceilalti, deoarece e o fire care atrage atentia, desi nu isi doreste asta. Il poti modela dupa bunul tau plac, dar asta pentru ca el te lasa. Dar, oricum se lasa modelat si manipulat doar atunci cand si lui ii convine. 
 Nu isi calculeaza pasii dinainte. Totul este pe moment. Traieste clipa si injecteaza fericire in vena doritoarelor. 
 Iubitor. Tandru. Ideal. 
 Te face sa te simti mai bine doar cu un zambet. 
Ridica genul feminin pe cele mai inalte culmi. Ofera tot. Nu ii pasa daca primeste ceva in schimb sau nu.
 Consoleaza. Reda increderea. Intareste caracterul. 
 Sensibil. Romantic. Optimist. 
 El nu raneste. Doar iubeste. Dar nici nu se lasa ranit. Stie cand sa inceapa si cand sa termine.....totul cu bine. 
 Ii spui NU? Pe moment... pentru ca treptat se va transforma in DA.
 E trecator in viata ta. Apare acum... traiesti un vis, apoi ramai cu amintirile. 
 Stie cum sa te faca sa il iubesti. Stie cum sa te faca fericita si sa uiti de tot. Te face sa iti revii, sa uiti de suferinte, sa iti intregesti inima si apoi se retrage usor, usor din viata ta facandu-te sa crezi ca el doar a fost ceva trecator pentru tine. Desi nu e asa. Te invata sa iti stabilesti criteriile si sa iti dai seama ce iti doresti sa ai langa tine. Te lasa sa iti gasesti jumatatea care iti va fi alaturi mereu. Pentru ca el este doar un mic profesor in lumea ta. Asta a fost inca o misiune pentru el. 
Teama lui? Sa dea gres si sa fie respins. 
[Cu el ai tot ce vrei..daca nu vrei, nu risca.] 
~*~ Nu are o metoda anume de a cuceri. Pur si simplu e placut pentru ceea ce este el.~*~
  Inima ce arde neincetat.
  Pasiune.
  Soapte. 
  Atingeri.
Saruturi.
  Lacrimi. 
  Dar..nimic nu dureaza pentru totdeauna.
  Pacatul lui vesnic? Pentru el nu exista doar o EA. Exista ELE. 
  Nu e numai al uneia. Ci al tuturor. El e cel care iubeste o vreme..nu toata viata.

Danny Fernandes - Fantasy



Un comentariu:

  1. Iti dau dreptate pana la un punct : dureros de adevarat toate aceste "lectii"pe care ni le preda un oarecare dom'profesor,care a stiut cum sa intre in viata noastra,numai ca nu toti se retrag usor,usor din viata noastra....Sunt unii care pleaca brusc,fara nici un preaviz,fara motive intemeiate,ci din motive inventate.Te fac sa te simti ca in al noualea cer si dintr-o data iti taie aripile si te arunca in cea mai adanca prapastie a deznadejdii,a disperarii,a neputintei si a singuratatii.Iti ia cu el linistea,somnul si pofta de a mai trai. Asa am patit eu,dupa 27 de ani de casnicie...o casnicie frumoasa,fericita ( credeam eu ),bazata pe incredere si respect reciproc,fara sa-i ingradesc libertatea si,mai dureros,cu un copil bolnav psihic. Dar dom'prof s-a saturat de libertatea si linistea din casnicie si spunandu-mi ca nu mai vrea sa fie "sclavul"??? meu si-a gasit alta stapana. Acasa nu trebuia sa faca nimic,in afara de treburi la care o femeie nu se pricepe ( schimbat o baterie la baie,probleme tinand de electricitate,etc.),dar acum el spala,el face cumparaturi,el gateste,el pune masa si tot el o strange si spala vasele. Si parca tot el spunea ca a fugit de sclavie!!! Si-ti dau perfecta dreptate ca EL este cel care iubeste o vreme...nu toata viata,dar si atunci se iubeste doar pe el. In egoismul lui ( si poate ca nu este un caz singular),nu stie sa iubeasca pe nimeni in afara de EL si doar pe EL.Si cu toate astea,am fost o eleva atat de silitoare,incat mi-am insusit lectiile predate de el atat de bine,incat nu le pot uita si dorul de el si amintirile frumoase ( si nu sunt putine) imi sfasie sufletul trist si lacrimile par sa nu se mai termine. Trist,dar adevarat ! Iti doresc multa fericire si liniste sufleteasca !

    RăspundețiȘtergere