Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 5 februarie 2011

Te gasesc eu? Sau o faci tu?

 Cat mai dureaza pana ma gasesti? Nu ajunge cate sperante am trimis departe? Ma incearca nerabdarea si uneori rog timpul sa treaca mai repede, dar el nu ma asculta si imi sopteste: "Inca nu a venit vremea."
  Cand e vremea atunci? Cand voi sti ca a venit timpul meu? Sau cine ma va atentiona? Trebuie sa te caut eu? Sau trebuie doar sa astept?Ma gasesti tu?
  As fi in stare sa merg pana la capatul lumii, sa fac din zi noapte, sa fac din imposibil posibil. Orice, numai sa stiu ca e ceea ce mi-am dorit. O sa ma las condusa doar de dorinta aceea eterna de a atinge stelele cu mana, de a-mi atinge toate scopurile si de a darui tot ce am eu mai bun. Ar trebui sa intelegi ca nu putem scapa unul de celalalt. Eu te vreau acum, dar se pare ca tu vrei sa mai astepti. Sau sunt eu cea care nu te lasa sa ajungi la mine?
 Inchid ochii si povestea iar mi se deruleaza in minte:
*Urc scarile care mi se ivesc mereu in fata, fiecare treapta pasita dezvaluie o alta treapta care ma conduc la EL. El ma asteapta sus, in capatul scarilor, privind catre ceva ce eu nu pot vedea. Ma apropii usor de el si ma simte. Se intoarce catre mine exact cand eu pasesc pe ultima treapta. Ma priveste in ochii mei nelinistiti cu o calmitate desavarsita asteptand ca eu sa zic prima ceea ce el asteapta de mult. Nu imi pot lua ochii dintr-ai lui si incep sa ii spun ceea ce mi-a fost teama mereu: 
-Poti avea inima mea. Acum mi-o poti lua. Mi-ai oferit increderea ca in mainile tale o sa fie in cea mai mare siguranta. Nu o sa regret niciodata ce fac acum, si ce voi face pe viitor alaturi de tine. 
El, nu isi dezlipeste privirea din ochii mei si ma ia usor de mana. Isi apropie buzele de ea si mi-o saruta, zambeste incantator si imi spune doar atat: 
-A fost nevoie de timp ca sa obtin ceea ce imi oferi acum. Fiecare secunda a meritat iar acum sufletul meu se poate considera unul implinit. Promit ca o sa am grija de inima ta, asa cum ai avut tu de a mea. Chiar daca tu nu ti-ai dat seama de asta, tu ai avut inima mea din prima clipa. Nu mi-a fost teama sa ti-o ofer din primele clipe, deoarece am fost sigur ca tu esti singura care poate indeplini aceasta misiune. O singura privire de-a ta m-a convins si mi-a luat inima. Nu mai trebuie sa te temi, ai reusit. 
  Noi usi incep sa se deschida pentru noi. Ne tinem strans de mana si incepem sa alergam spre noi inceputuri, lasand totul in urma. Suntem siguri ca nimic nu ne mai e de folos acum. Avem ingredientele esentiale si personajele principale: EU si EL. Atat, doar atat. Nimic mai mult. Nimic pompos si de prisos.*
 V-am pupat!


Play&Win - Ya BB

2 comentarii:

  1. Impresionant!

    Asta e tot ce conteaza,sa va gasiti unul pe altul.Apoi nimic nu mai are importanta.Mergeti impreuna spre un loc feeric ce va va incanta.Succes in aventurile tale cu EL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-ar placea sa facem schimb de bannere,sa ne promovam una alteia blogul:)?

    RăspundețiȘtergere