Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 19 februarie 2011

Niste idei si un gram de umor.

1. Batalia care se da intre inima si cap (minte~creier) este interminabila. Nu stii pe care sa o urmezi, asa ca mereu trebuie sa cantaresti bine lucrurile si sa iei in final o decizie.

2. Sinceritatea uneori doare. Mai ales cand auzi lucruri pe care nu vrei sa le auzi, dar esti constient ca odata si odata le vei auzi. Doare pe moment, dar trece, si apreciezi mai mult persoana care a fost sincera cu tine, si nu te-a mintit cum probabil o fac multi altii. Deci, apreciaza sinceritatea si adevarul spus verde in fata, chiar daca esti ranit. E mai bine asa decat sa traiesti invelit in minciuni.

3.Cand iubesti pe cineva, trebuie sa-i lasi valabila si optiunea aceea de a pleca, dar niciodata sa nu-i dai motive.

4. Pare-mi-se mie sau atunci cand speri la ceva mai bun se intampla ceva si lucrurile se dau peste cap? Speri la ceva si primesti altceva. E hai ca ma supar! Sau cand iti doresti ca ceva sa nu se intample… tocmai atunci se intampla. Ehehe. Asa ca, nu va mai ganditi la ce e mai rau tot timpul sau sa planificati ceva pana la cel mai mic detaliu. Lucrurile pot decurge de la sine si daca tu nu te gandesti la ce va fi, iar uneori deciziile spontane sunt cele care iti indulcesc viata.

5. Asta e pentru astia de se cred supremi: daca va place sa criticati ar trebui sa o faceti intr-un mod mai bland pentru ca cel ce e criticat sa poata invata si ameliora greselile, nu sa “loviti cu pietre” un om care incearca sa se afirme. Inteleg ca e posibil sa aveti mai multe cunostiinte dar asta nu va da dreptul sa frangeti aripile cuiva , criticand atat de aspru doar pentru a va etala superioritatea. Nu toti stiu sa se apere, sa dea replica. Nu toti au un caracter tare. Voi poate criticati cu dorinta de a ambitiona persoana respectiva, dar ganditi-va putin inainte si alegeti modul corect de a o face, deoarece e posibil sa eliminati o speranta buna pentru lumea in care traiti..

6. Cand iti e dor de cineva, atunci insemna ca deja l-ai lasat sa intre in viata ta sau in inima ta. Gandirea neincetata la o persoana poate da semne de simpatie.

7. Ideea 7 e ca am “paraziti” care imi fura atentia, si am pierdut ce trebuia sa scriu la 7, asa ca trec mai departe.

8. Sunt pornita foarte grav pe mass media. Manipuleaza mentalitatea oamenilor, si cu toate astea multi nu isi dau seama. Oameni buuuuuni! Treziti-va si nu mai credeti chiar tot ce vi se arunca pe sticla sau hartie.

9. Ma simt mandra daca cineva ma copiaza. Macar stiu ca am facut ceva ce si altuia ii place. Dar.. cateodata degeaba. You can’t be me.

10. Punct funny. Eu una am ras cu lacrimi :)). Enjoy :) 














 Costica? Dormi? Dormi ? =)))))











11. M-a cam luat somnul. =))

12. Ma intreb cateodata ce cred oare oamenii prima data cand ma vad.. ce personalitate poti da oare unui om vazundu-l doar o data?

13. Inchei aici, si iti spun draga cititorule ca ma doare foarte tare gatul. Am impresia cam am prins raceala de coada. Stranut de 2 minute fara incetare si deja simt cum incep sa ard (in flacari pentru tine.. na na na). Si ca de final o melodie relax ce se afla in topul preferintelor mele. O sa revin cat de curand. Don’t miss me! :* 

 Buddha Bar - Desire



[You met me in a very strange time in my life.] but [ You know how to make me smile.] 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu