Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



joi, 24 februarie 2011

Ea este a nimanui



First State - My Sanctuary

Acum e mica. Are doar dorinta de a cunoaste si de a capata toate abilitatile posibile. Cauta doar sa se integreze, sa invete cum stau lucrurile de fapt si sa gaseasca o cale pentru a-si indeplini ambitiile, dorintele si capriciile. Se misca firav, uneori e de neobservat. Priveste, invata si pune in aplicare regulile deprinse de la ceilalti. Uneori o cuprinde teama si slabiciunea care ii pun capac, si o arunca departe de realitatea pe care ea si-a creat-o. 
 Dar asta nu pentru mult timp, pentru ca are nevoie de un impuls si revine pe drumul ei. Acel impuls il primeste mereu. E ca un soc mental. Brain reset. Sau poate e doar mintea ei care trimite un semnal, un semnal care ajunge unde trebuie. 
 Experientele o fac mai abila, ce nu o omoara o face mai puternica, iar ce o raneste sufleteste ii aprinde dorinta de razbunare. 
  Ajuta, ocroteste si iubeste. 
  Se razbuna, minte si loveste. 
[Da dependenta.]
  Merge impotriva vantului si invinge tot ce ii sta in cale. Lucrurile normale sunt banale pentru ea. 
  Isi intinde plasa pe teritorii bine alese. Pe altii ii prinde in ea deoarece ramane profund impresionata de ei, dar altii se lasa prinsi, se arunca in plasa ei orbeste, fara sa le pese de consecinte. Traiesc momentul fara sa ii intereseze de urmari. Nu concep un final. 
 Ii innebuneste si isi dovedeste siesi ca e buna si ca poate mai mult de atat. 
 Obstacolele sunt doar un mic fleac pentru ea. Ea creeaza obstacolele pentru ceialti, ii atrage intr-o lume in care suferinta nu e inca cunoscuta, doar agonia si nestiinta ii domina. 
 Se foloseste, apoi e posibil sa ignore acel ceva de care s-a folosit.
 Regreta si se intreaba uneori cum era daca nu facea acel lucru, acea fapta, daca alegea alta optiune, daca era mai rationala si nu era orbita de frica pentru suferinta. 
 Ofera tot atata timp cat si ei i se ofera la fel. Asta e natura ei. 
 Isi ascunde defectele. Asa cum ar trebui sa o faca multi dintre noi.
Puncte slabe? Cateva. Sau poate mai multe decat iti inchipui. 
 Ea face regulile. Fara sa vrei le respecti. Nu iti dai seama. 
Subtilitate. Feminitate. Puritate. 
[In lumea ei esti pe un teren minat.] 
Dar nu e numai rautate, e si bunatate. Instinct si intuitie avansata. Nimic nu e o joaca.
Gratie. Putere. Ambitie.

Renaste din propria cenusa si se inalta pana la cele mai indepartate stele.


[You see only what she wants you to see.]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu