Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Prostia omeneasca

 Cand vezi atata prostie si falsitate in jurul tau incepi sa te intrebi: "De unde domne atata generozitate?". Si chiar asa e.. de unde? Se gaseste prin magazine? E vreo afacere cu asa ceva? Cultiva lumea prin gradini pe categorii chestiile astea si dupaia le vand pe piata? Se transmite genetic? Se dezvolta pe parcurs? Se molipseste? Nu ai cum sa iti explici de unde e atata, unde te uiti sau asculti te lovesti de ea. Ma uitam zilele trecute pe cel mai in voga site de socializare, si cred ca asta m-a determinat sa scriu despre asta. 
 Ma intrebam si eu asa, ce problema la creier o avea persoana care sta 5 ore sa caute poze cu persoane "in umbra" si sa pretinda ca ea e in poza? N-ai viata. Apoi mai sunt persoanele care isi fac poze, dar nu se accepta asa cum sunt si dai cu photoshop tata ca nu se prinde nimeni, "e prea prosti ei sa vada d'astea". Iar nu ai viata. 
 Piulita lipsa + Surubel lipsa = Doaga sarita. Mai grav e atunci cand nu iti recapeti "doaga" si traiesti cu "personalitatea" altuia in carca. Ca deh..e mai frumos ca lumea sa placa 2 persoane identice ce aduc un lucru nou, decat 2 persoane diferite ce aduc mai multe lucruri noi, si se remarca prin unicitate, nu plagieri, copieri sau falsitate. 
 Nu incerca sa copiezi caracterul, gesturile si vorbele altuia, te denigrezi pe tine, iti ingropi de unul/una singur/a propria persoana, si iti creezi una falsa, care atunci cand nu mai are "sursa de inspiratie" ramane blocata si se pierde pe drumul vietii. 
 Nu crezi ca e mai simplu sa fi tu? Sa te placa lumea pentru ceea ce esti tu? Te poti face remarcat in felul tau. 
 Doar pentru ca o persoana e mai populara ca tine, nu insemna ca iti fura tie dreptul sa te afirmi sau iti da dreptul sa nu mai fi tu. Just be you please! It's better in this way. 
 
PROSTÍE s. 1. nătângie, neghiobie, nerozie, stupiditate, stupizenie, (rar) nătângeală, netoție, tonție, (franțuzism rar) sotiză, (înv. și reg.) nătărăie, (înv.) nărozenie, (fam.) zevzecie. (E de-o ~ proverbială.) 2. dobitocie, imbecilitate, nătângie, neghiobie, nerozie, prosteală, tâmpenie, (înv.) prostime. (A dat dovadă de o mare ~.) 3. (concr.) gogomănie, nătângie, neghiobie, nerozie, nesocotință, stupiditate, (rar) netoție, (înv. și reg.) nătărăie. (Mare ~ a spus.) 4. dobitocie, idioțenie, idioție, imbecilitate, inepție, neghiobie, nerozie, stupiditate, stupizenie, tâmpenie, (înv.) prostăticie. (Ce e ~ asta?) 5. v. absurditate. 6. gafă, poznă. (A comite o ~.) 7. v. copilărie. 8. v. mărunțiș.  

 Interesanta explicatie. =)) 
 Cred ca ar trebui sa luam masuri drastice. Dar cum? De care? Cu cine? 
 N-ai cu cine bre`. Chiar nu ai.
 Dau un ultim exemplu, dar acum despre persoanele false. Aia cu mai multe fetze care zambesc in fatza si musca pe la spate. Iar nu ai viata. 
Specimene. :) 
"Cert e ca ieste multa prostie." 



 Gata ca poate ne molipsim si noi. Ce e prea mult strica.
Na`ti o melodie si da-i drumu` cu nebunia. 

Nu ma intreba ce-am facut ca nu stiu !
Nu ma suna decat foarte tarziu !
Nu ma stresa,nu-i momentul acum !
Uita tot ce spun,ba esti nebun ?!

CIA-Ba esti nebun?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu