Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



joi, 13 ianuarie 2011

Adolescenta

 Viata e imprevizibila. Nu sti ce sa faci, nu sti ce o sa fie, nu sti ce consecinte o sa aiba faptele tale. Incertitudinea iti tampeste creierul si te baga in cea mai adanca ceatza. Trecem fiecare prin perioade din astea nu? Adica.. e ciudat. De ce trebuie sa fie adolescenta atat de complicata? Sentimente noi ce te incearca zilnic, stari ce alterneaza de la o ora la alta sau uneori de la minut la minut, greseli si fapte pe care le regreti, momente cand crezi ca esti singurul caruia i se poate intampla ceva rau, stari de irascibilitate, momente cand esti recalcitrant si nu suporti pe nimeni inclusiv pe tine, decizii pe care le regreti dar totusi le repeti fara sa iti dai seama, momente cand nu sti ce e cu tine si multe altele.... a da, si sa mai mentionez si capitolul DRAGOSTE, care zic eu ca e cel care da peste cap orice adolescent si ii face sau nu zilele mai frumoase.Dar un lucru este sigur, la varsta asta nu iubesti. Chiar daca rostim cuvantul TE IUBESC.

  Dar sincer, e frumos. Cred ca e cea mai frumoasa si interesanta parte din viata. Acum se intiparesc niste amintiri in suflet pe care si daca versi Vanish nu o sa le scoti de acolo. Amintirile de acum o sa ramana cele mai vi in suflet. Bucura-te de ea cat o ai acum. Si ar mai fi multe de spus pe capitolul asta, dar fiecare stie singur prin ce trece, si majoritatea starilor si problemelor sunt comune la adolescenti, asa ca nu ma mai apuc eu sa insir aici. 

 Nu iti convine ceva? Da in judecata viata... :)) ca oricum nu poti. Asa ca lasa nene te rog toate tampeniile si bucura-te de ce esti acum si de ceea ce ai acum.



[Ai fost doar cateva batai de inima din infinitul pe care il detin. Azi ti-am dat delete. Ai fost doar ceva pasager. O scanteie, la fel ca ceilalti nu focul insusi.]  

[There is nothing left here. You should be on your way. It's a new begginig. Say GoodBye to YesterDay.]

Alba Wings - Say goodbye to yesterday


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu