Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



joi, 23 decembrie 2010

Happiness

 Haaai ma.!! Sa lasam putin dramele triste .. macar asa acum de sarbatori sa fim putin mai fericiti... sau chiar total fericiti! Ce naiba.. o viata avem si pe aia sa o ardem trist ? Neah... nu merita. Tre` sa ne bucuram de fiecare detaliu bun din viata noastra si sa vedem partea plina a paharului, nu sa stam tot timpul inecati in butoiul cu melancolie si sa ii prost dispunem si pe cei din jurul nostru. Un lucru e clar... daca tu te simti bine, si cei din jurul tau se vor simti la fel.

Ce vreme a asta ma ? Se topeste zapada..ce ma scoate din minti.Zici ca e zi de primavara... Cred ca o sa trag o vizita pana sus sa discut putin cu zeii care se ocupa de vreme. Pai ce naiba.. parca trebuia sa fie iarna.

  Bun. Deci ? Asadar si prin urmare..e bine in vacanta. Cred ca cea mai speciala vacanta e cea de Craciun.
Se apropie! Vine! Vine! Vine Craciunul ! :x E perioada mea preferata din an. Oricat de suparat ai fi tot iti aduce un zambet pe buze.. doar ideea in sine te face sa zambesti.

  Azi vreau sa zbor, printre nori, sa vad de la inaltime ce face fiecare persoana la care tin. Sa pot imprastia un praf magic peste toti sa fie fericiti si sa uite macar pentru o secunda sau pentru totdeauna de necazurile pe care le au.

 Mai am ceva sa va spun.. niciodata sa nu judecati omul dupa genul de muzica care il asculta. Fiecare are gusturile lui.

Oh no, lasa-ma putin te rooo`
Da-te mai asa n-am looo`
Nu-nteleg ce zici delooo`... \:d/

Grasu XXL - Da te mai asa

 Tu care imi citesti randurile... daca esti racit te rog sa te duci sa iti faci un ceai de mustel si sa iei o pastila. Sanatatea e foarte importanta. Si data viitoare cand iesi afara nu te mai lasa inselat de soare si imbraca-te bine. A.. si inca ceva, ceai fara zahar in exces, poti sa il bei si fara, nu mori, raceala nu trece de la zahar.
 Tu care imi citesti randurile... daca esti dezamagit din dragoste, sau te-ai despartit recent, te rog nu mai fi suparat si gandeste-te ca poate meriti ceva mai bun si nu te potriveai cu persoana respectiva. Fiecare sac isi are peticul lui. O sa straluceasca soarele si pe strada ta cu siguranta. Si uite inca ceva, e citatul ala celebru care cred ca il stie toata lumea: "Zambeste mereu, pentru ca niciodata nu sti cine se poate indragosti de zambetul tau."
 Tu care imi citesti randurile... daca esti trist si suparat, da muzica la maxim, pune melodia ta preferata si uita de toti si toate. Gandeste-te doar la tine, meriti sa fi fericit pentru cateva secunde, sau chiar pentru mai mult timp.:) 
  Tu care imi citesti gandurile...daca sti ca este cineva suparat acum in prag de sarbatori, suna-l si incerca sa il inveselesti. Cumpara-i un cadou. Nimic nu e a mai frumos sa sti ca e cineva aproape de tine si iti este alaturi la greu. E timpul sa fim putin mai buni si sa ne gandim cum sa facem lumea asta un loc mai bun.
 Ce te va face sa te simti mai bine? Iti zic eu.. fa cadouri. E luna cea mai potrivita pentru asta, cand poti da cadouri in stanga si dreapta. Si cu bani putini, poti face cadouri sa sti. Sau daca nu ai deloc, poti improviza. gasesti tu ceva... ca doar esti inteligent/a. 
   Ne auzim maine.. tre` sa ma duc sa ii scriu Mosului! =)) 

Si dupa cum cred ca v-am obisnuit o melodie recomandata, azi merg pe ceva mai funny si foarte adevarat, mai ales din partea baietilor. Taxi-Cele doua cuvinte
  
>:D<   >:D<   >:D<






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu