Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



miercuri, 6 octombrie 2010

Serios ?

  E imposibil sa nu existe o melodie care sa iti aminteasca de ceva. Sa iti trezeasca in suflet amintiri fie ele placute sau triste... o asculti si deja esti bagat in lumea ta. Pur si simplu te desprinzi de realitate... si te gandesti departe. Iti fug amintirile prin fata ochiilor... se deruleaza ca un film. Plus ca mai e si partea aia frumoasa care te face sa speri la ceva mai frumos. In unele melodii te regasesti chiar pe tine...
 Sincer... viata ar fi foarte urata fara muzica. Ea aduce un plus de culoare mai peste tot.(Asta doar a fost asa.. o introducere mai blanda, ca in continuare dau nervii afara =)) )



  Deci.. sa trecem la o alta chestie... care ma sacait toata ziua... cel putin de la penultima ora care am avut-o la scoala. Venise vorba la un moment dat de celebra fraza "Pentru mine aspectul fizic nu conteaza.. ci interiorul, sufletul omului." 
 Ei na? Serios ? Ba dute d`aci! 
 Vorba prietenei si colegei mele de banca: " Cred ca esti cea mai ipocrita persoana daca zici ca pentru tine aspectul fizic nu conteaza." 
 Si asa si este.. pentru ca uneori te indragostesti la prima vedere.. si ce vezi sau iti place la cealalta persoana? INFATISAREA si ASPECTUL, pentru ca nu ai de unde sa sti cum e el pe interior, ca doar nu esti ghicitor sau ghicitoare.
 Asa ca lume.. hai sa ne apucam sa vorbim si cu aurolacii de pe strada ca nu are nimic si poate asa ne gasim si perechea.. ca doar la interior pot fi si ei oameni minunati, nu ? 
  Ar trebui sa fim si noi mai onesti si sa recunoastem ca pentru fiecare, in mica sau mare masura aspectul conteaza. Nu cred ca este greu sa admiti un lucru ca asta.. e doar realitatea. 
  Si in plus... in zilele noastre, la ce vremuri sunt acum si criteriile dupa care sunt selectati anumiti oameni pentru anumite lucruri, prima problema care se ridica e aspectul fizic.. desi mama natura nu a fost cu toti asa de darnica.

Cam atat...:) See ya! 

Song recommended : Vescan si Ligia-Peace and Love.

Un comentariu:

  1. pana la urma aspectul fizic conteaza foarte mult, insa eu nu cred in dragoste la prima vedere.eu nu as putea sa iubesc un om pe care nu il cunosc.si sa descopar ca e un idiot, sau ca avem total alt stil de viata, alte gusturi, alte idealuri.ce vreau eu sa spun defapt e ca esti si mai ipocrit daca spui ca pt tine conteaza doar aspectul fizic.dupa parerea mea trebuie sa fie un echilibru intre amandoua.

    RăspundețiȘtergere