Textele care apar pe acest blog aparțin autorului și nu se pot reproduce fără acordul acestuia. Acestea sunt protejate potrivit Legii nr. 8/1966, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Copierea, reproducerea sau modificarea sunt permise doar cu acordul scris al autorului. Autorul acestui blog își rezervă dreptul de a reclama și acționa în instanță orice abatere.



duminică, 10 octombrie 2010

Dream Memories

 10.10.2010

Uhm… cica e zi cu noroc asta. Sau ma rog.. a fost ca deja mai sunt cateva ore si se termina ziua.:))

Azi imi e dor de tot.
Azi vroiam sa ma gandesc la ce va fi.. dar nu am reusit si m-am gandit numai la ce a fost.
Azi a fost ziua amintirilor….
Azi vroiam sa ma ascund de toti… dar nu am reusit. Parca mai rau m-au gasit si au sarit toti pe mine.
Azi trebuia sa fie o zi daia linistita in care doar Soarele te deranjeaza putin cu razele lui…dar a fost decat pe jumatate.
Azi.. ?...Da..azi. Doar azi.. mi-am amintit de toate.

* Mi-am amintit ca atunci cand eram mica si tata pleca dimineata la munca, mama imi pregatea patratele mici de paine cu margarina si gem, si imi punea intr-o canuta mica care avea desenata pe ea niste flori albastre superbe ceai de fructe. In camera becul lumina foarte slab.. era special pus de tata ca sa nu imi deranjeze mie vederea dimineata cand ma scol. Si mi-am mai amintit si de prima cazatura in genunchi pe care am avut-o si tata ma pansa cu mare grija.
Azi mi-am amintit mai mult ca niciodata ca imi iubesc parintii enorm de mult.

*Mi-am amintit ca atunci cand ma duceam la tara la bunicii din partea tatei, ma urcam pe capitele de fan si saream de parca eram pe o trambulina, iar bunicii mei incercau sa ma dea jos ca sa nu cad. Si mi-am mai amintit si de bunica din partea mamei care imi croseta in fiecare iarna ciorapei si vestute de lana ca sa imi tina de cald.
Azi mi-am amintit ca imi e extrem de dor de bunicii mei..care nu mai sunt pe aceasta lume.

*Mi-am amintit ca atunci cand mi-a fost mai rau.. am avut prieteni care m-au sustinut si datorita lor am avut taria sa merg mai departe. Si mi-am mai amintit ca o singura viata avem.. si trebuie pretuita si traita la maxim.

Da.. si totusi azi am avut ceva. Mi-am amintit de prima zi de scoala, de prima mea dragoste, de primul fum de tigara tras, de prima invitatie la dans care parca era desprinsa dintr-o poveste, de prima zi de liceu.. si de multe altele.
Poate ca doar imi era dor sa imi amintesc… cred ca la toti ne e dor uneori sa ne amintim de ce a fost. Si mai cred ceva… ca orice suflet este condamnat sa tainuiasca durerea unei amintiri. Doar amintindu-ne putem intelege anumite lucruri.

Amintirea aduce trecutul acolo unde ii este locul: in viitor (Sorin Cerin) 

Recommended song: Owl City-Fireflies

>:D<




2 comentarii:

  1. ahahaa:X

    si imi vine in cap ziua aia in care ramasesem doar noi in liceu, si stateam in curtea liceului, intinse pe ghiozdane si ascultam "azi nu"...nu stiu daca iti mai aduci aminte..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da.. si imi aduc aminte f bn :x era seara si se vedeau stelele.. si ascultam si zale-ma topesc.. doar noi 4 d.a.b.i :x .. eram doar noi si stelele :))

    RăspundețiȘtergere